Friday, May 30, 2008

Click beans n lentils




This is my first time participate the competition for the Click event, hosted by Jai and Bee, on the last day of deadline, im trying to get bold.
I know my picture is far from perfect, and only edited with picasa (still my hubby didn't install Adobe Photoshop for me yet).
This is red kidney bean on the glass with the sparkling water, i took the picture last night, im actually has some lentils and mung beans, but no time to take a nice picture for them, hope you like it.

10 comments:

Elsye said...

cakepppp Tie....!!...go go go...
btw, samaan kok kita aku juga ga punya photoshop dan selalu ngedit pake picassa..:P..gratisan bow..qiqiqiiq

maju terus Ti..:D

Ti said...

Elsye: Iya, picassa juga udah lumayan sih,hehe, btw thanks atas pujiannya, ku tersandung, eh tersanjung, hehe..

MiNDY said...

nice idea, Ti. gw juga pake picasa soalnya lebih user friendly. photoshop bikin kriting kribo n gw mang ga sabaran klo soal editing.

bee said...

dear ti,
thanks for your entry.

Ti said...

Mindy: Thanks ya Jeng, iya editing-nya simple aja, paling sharpen image sama lighting aja.
Bee: Thaks for accepting my entry on the last day :) im so happy!

mae said...

mbak, idenya kueren banget ! Cakep ah, sampe 'termehek - mehek' aku ngeliatnya ;)

Mo ngunduh picasa dulu aah...

Happy cook said...

Ti beautiful picture

Ti said...

Mae: Thanks ya, ini juga lagi kebetulan dapet idenya.
Happycook: Thank you.

Resto Mariena said...

Mbak Ti..maaf baru mampiran...ini poto cakep n ide nya bagus.
Aku dach buat poto ttg dry small bean tp karna sakit semingguan jadinya nggak keburu masukin di click.

Ti said...

Mariena: Thanks Mba, gpp kok, semoga cepet sembuh ya, aku juga baru pertama ikut ini modal nekatz. haha