Monday, July 30, 2007

Almond and choc chip Muffin


Duh hari ini kedatangan teman sama anaknya yang umur 3 th,akhirnya dapet ide bikin muffin krn gampang en cepet, udah gitu ngak ribet pake mixer, cocok kalo ada tamu dadakan., rasanya juga maknyosss...enak tenan! :)
Almond and choc chip muffin

  • 2 1/2 cup self rising flour
  • 3/4 cup caster sugar
  • 1 1/4 cup milk
  • 1 tsp vanilla
  • 2 small eggs
  • 2 Tbsp Butter, Melted
  • 1 cup chocolate chips
  • 1/2 cup flaked almonds

Method:

  1. Preheat oven to 180 degrees. Line 12 muffin pans with paper muffin cases.
  2. Sift flour into bowl, stir in caster sugar and choc chips.
  3. Stir in combined remaining ingredients, mix well.
  4. Spoon mixture evenly into muffin pans. Sprinkle with the flaked almonds.
  5. Bake for 15-20 minutes until cooked. Cool on wire rack.

Note: you can replace half of self rising flour with cocolate powder and 50 gr of melted chocolate to make Chocolate muffin.

1 comment:

rita bellnad said...

Hallo Ti.... salam kenal say... sorry ya comment kamu di blogku baru ketauan hari ini aku lg bikin commentnya biar gampang keliatan, tapi yang ada malah comment yang lama ilang semua (^__^) thanks ya dah mampir... hhmmm muffinnya enak nih buat ngeteh sore-sore